Kokeilussa vaihtoehto Facebookille

Törmäsin Tsu.co -yhteisöpalveluun Rollemaa.org -blogin kirjoituksen kautta. Erityisesti oman mielenkiinnon herätti Facebookin suhtautuminen uuteen palveluun: tilien linkitys palveluiden välillä on estetty ja on väitetty myös uutisvirtojen suodattuvan kadottaen tsu.co -linkkejä sisältävät päivityksent. Jos jokin saa alalla vakiintuneen toimijan käyttäytymään noin, sietää tulokkaaseen tutustua.

iiska @ tsu.co

Palvelu pyrkii erottumaan bisnesmallillaan. Tarkoituksena sivuston mukaan on saada rahaitus mainostuloilla, ja jakaa osa siitä käyttäjille, jotka ovat onnistuneet tekemään tarpeeksi merkittäviä julkaisuja palvelussa.

Tämä näkyy palvelussa myös helposti löytyvinä ja toimivina analytiikkatyökaluina omien julkaisujen näkyvyyden ja vaikuttavauuden tarkasteluun.

Julkaisujen yksityisyyteen liittyvät asetukset ovat yksinkertaiset. Julkaisu on julkinen, tai sitten vain kavereille näkyvä. Muuten ulkoasu ja toiminnot ovat hyvin samankaltaiset, mitä muissa vastaavissa palveluissa kuten FB, Diaspora, Ello, Twitter jne…

Jännä nähdä miten tässä käy, itse löydyn tuolta tunnuksella iiska. Rekisteröitymiset ovat tavallaan kutsupohjaisia – tunnusta tehdessä pitää tietää jonkun käyttäjän tunnus, joten voit halutessasi käyttää vapaasti omaani.

blog comments powered by Disqus